Mancsi

MANCSI

shipping and handling

Thank you for visiting our website!

About Us

Az alábbiakban olyan információk találhatóak, amelyek segítik Önt a fuvarozás, szállítmányozás és logisztikai tevékenységgel összefüggő feladatok megoldásában.

A Mancsi Kft. egy nagy múltú fuvarozó vállalkozás Tolna megyében. Elsők között kapcsolódtunk be 1989-ben a nemzetközi fuvarozásba. Vállalkozóként 34 éve kezdtem fuvarozói tevékenységemet, ma azonban már elismert cégként korszerű gépkocsiparkkal, jól képzett munkatársakkal, új telephelyen végezzük a hazai és nemzetközi fuvarozást, a fuvarszervezést, raktározást és a logisztikai tevékenységet.

Nemzetközi célállomásaink elsősorban az európai tagállamok, de igény esetén nem csak Magyarország és egy másik ország között vállalunk fuvarokat, hanem akár az unión belül is.
Reliability, precision and full service play a central role still today. This may be attributed to the company philosophy based on our best efforts to fully serve our present and future partners thus giving assistance in their reaching business success.

To achieve all this, a team consisting of highly-qualified professionals with extensive business experience is available and their knowledge, if necessary, is willingly developed by the company itself.

Sok sikert és biztonságos utat kíván a Mancsi Kft.!