Mancsi

MANCSI

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ÉS FUVAROZÁS

Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat!

Céginformáció

Az alábbiakban olyan információk találhatóak, amelyek segítik Önt a fuvarozás, szállítmányozás és logisztikai tevékenységgel összefüggő feladatok megoldásában.

A Mancsi Kft. egy nagy múltú fuvarozó vállalkozás Tolna megyében. Elsők között kapcsolódtunk be 1989-ben a nemzetközi fuvarozásba. Vállalkozóként 34 éve kezdtem fuvarozói tevékenységemet, ma azonban már elismert cégként korszerű gépkocsiparkkal, jól képzett munkatársakkal, új telephelyen végezzük a hazai és nemzetközi fuvarozást, a fuvarszervezést, raktározást és a logisztikai tevékenységet.

Nemzetközi célállomásaink elsősorban az európai tagállamok, de igény esetén nem csak Magyarország és egy másik ország között vállalunk fuvarokat, hanem akár az unión belül is.
Középpontban ma is a megbízhatóság, pontosság, és a teljes körű szolgáltatás nyújtása áll. Ez elsősorban annak a cégfilozófiának köszönhető, miszerint a meglévő és jövőbeni partnereinket legjobb tudásunk szerint, teljes körűen szeretnénk kiszolgálni, elősegíteni az Ő üzleti sikereiket is.

Mindehhez egy jól képzett, nagy szakmai múlttal rendelkező szakemberekből álló csapat áll rendelkezésre, akinek ismereteit, szükség esetén, a cég maga is szívesen fejleszti.

Sok sikert és biztonságos utat kíván a Mancsi Kft.!